Připojení k internetu Plzeň, Doubravka, Slovany, Lochotín, Skvrňany, Vinice, Bory, Lhota, Hořovice, Komárov, Osek, Zaječov, Olešná, Štěnovice, Černice, Božkov, Koterov, Loby, Radnice, Lhotka u Radnic
24.4.2018

Trápí vás přechod na DVB-T2?

Je nutné vyměnit svoji televizi?

Situace s novou generací DVB-T2 je prospěšná taky pro prodejce televizního zařízení. Největší čeští prodejci elektra již spustili aktivní reklamu, skrze kterou vám chtějí prodat novou televizi. Problém nastává v případě, když nová televize sice podporuje DVB-T2 vysílání, ale nepodporuje formát HEVC (H.265). V takovém případě vám vysílání v nové televizi nepoběží! Tomu samému riziku se vystavujete i při nákupu nového set-top boxu, antény nebo DVB-T2 tuneru.

České televizní společnosti již zveřejňují datum ukončení vysílání kanálů v DVB-T1

Televize Zahájení DVB-T2 Ukončení DVB-T1
Česká televize 29.3. 2018
ČT sport Konec května 2018
TV Nova 9.1.2018

Jednoduchým řešení je internetová televize od SledovaniTV

Naše internetová televize tyto problémy vyřeší za vás. Jediné, co doma musíte mít, je internet od nás. Veškeré technické formáty a další komplikace zpracujeme za vás a k zákazníkům odesíláme televizní vysílání vhodné nejen pro jejich televize, ale i do počítače nebo do mobilu. Díky internetovému vysílání televize můžete využívat i moderní TV funkce jako nahrávaní pořadů nebo zpětné přehrávání.

Leták