Připojení k internetu Plzeň, Doubravka, Slovany, Lochotín, Skvrňany, Vinice, Bory, Lhota, Hořovice, Komárov, Osek, Zaječov, Olešná, Štěnovice, Černice, Božkov, Koterov, Loby, Radnice, Lhotka u Radnic
15.1.2021

SledovaniTV – ochutnávka na nový rok

a přečtěte si další novinky o vaší oblíbené televizi!

Bavte se s námi!  

Nový rok

se SledovaniTV

Všechno nejlepší do nového roku!

Doufáme, že nový rok 2021 pro nás všechny bude lepší než ten předchozí. Svůj podíl na tom může mít i SledovaniTV – proto pro vás chystáme spoustu novinek, které vám sledování televize i letos určitě zpříjemní!

Videotéka Edisonline zdarma

Od 18. do 25. ledna najdete ve svém účtu zdarma videotéku Edisonline! K ní navíc dostanete i filmové kanály Film Europe a Film Europe +, které jsou podobně jako Edisonline nabité tou nejlepší evropskou tvorbou. Edisonline aktuálně nabízí 279 filmů, z nichž mnohé byly oceněny na předních evropských festivalech. Ochutnejte je:

Prohlédnout celou videotéku

Kanál pro děti a o přírodě zdarma

Až do konce ledna najdete ve svém účtu zdarma vánoční dárek–dětský kanál Cartoon Network a kanál s dokumentárními filmy o přírodě Love Nature. Líbí se vám tyto kanály a chcete je mít stále? Ke své nabídce je můžete přidat pomocí balíčku Mých 7.

► Cartoon Network

► Love Nature

Rozšiřujeme TV tipy

Na našem webu jste si mohli všimnout novinky v podobě rošířených TV tipů. Dříve zde byly jen filmové TV tipy, my vám ale chceme co nejvíce usnadnit orientaci v televizní nabídce. Nově tu tak najdete také tipy na televizní pořady a seriály. Ty budeme postupně co nejvíce rozšiřovat

Prohlédnout TV tipy

Nový detail seriálu

S další novinkou se můžete setkat zatím jen v naší AndroidTV aplikaci, ale postupně se rozšíří na další platformy. Jde o nový detail seriálu. Veškeré dostupné epizody jsou nyní lépe řazeny, aby se vám lépe našla ta, kterou si zrovna chcete pustit.