Připojení k internetu Plzeň, Doubravka, Slovany, Lochotín, Skvrňany, Vinice, Bory, Lhota, Hořovice, Komárov, Osek, Zaječov, Olešná, Štěnovice, Černice, Božkov, Koterov, Loby, Radnice, Lhotka u Radnic
31.3.2020

Rušíme poplatek za přenos čísla

Nyní je ještě snazší k nám přejít s mobilem nebo s pevnou linkou. Od 1. dubna 2020 rušíme u mobilních i pevných čísel poplatky za přenos. Stačí nám nadiktovat váš OKU kód a my už zařídíme vše potřebné. Nemusíte mít už strach, že vás bude otravovat váš stávající operátor, protože převod čísla bude trvat jen několik dnů.

www.trustmobil.cz

Co je OKU kód?

OKU kód je nový identifikátor zavedený Novelou Zákona o Elektronických Komunikacích a bude se od 1.4.2020 používat pro přenos/portaci pevných i mobilních čísel.

OKU kód je vázaný na telefonní číslo (pevné i mobilní) a pomocí něj bude možné přenést číslo k jinému operátorovi bez toho, aby musel zákazník kontaktovat stávajícího poskytovatele (retenční oddělení). Proto zákazník obdrží OKU kódy jako součást účastnické smlouvy, konkrétně to definuje § 63 odst. 1, písm. o) zákona č. 127/2005 Sb.